Un adolescent aflat în tabăra de la Sulina este dat dispărut

Un adolescent din Republica Moldova, care se afla în tabără la Sulina, este căutat, sâmbătă, de autorităţi după ce a dispărut în mare, unde intrase să facă o baie împreună cu patru colegi.

68 afișări

Adolescentul, care are în jur de 16 ani şi se afla în tabără la Sulina la o reuniune a tinerilor din afara graniţelor ţării, este dat dispărut de vineri seară.

Primarul localităţii Sulina, Aurel Dimitriu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX că în prezent băiatul este căutat cu bărci şi şalupe pe mare, de către poliţişti de fontieră şi reprezentanţi ai primăriei.

Potrivit sursei citate, vineri după-amiază adolescentul, care se afla pe plajă alături de ceilalţi colegi din tabără şi de cadrele didactice, s-a depărtat de aceştia şi a intrat în mare alături de alţi patru colegi. Adolescentul nu a mai ieşit la mal, fiind dat dispărut.

În această perioadă, aproximativ 200 de copii şi tineri din Republica Moldova se află în tabăra de la Sulina, prin programul de tabere pentru tinerii din afara graniţelor ţării, organizat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni şi Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici