Un adolescent german, suspectat că a omorât o femeie din Mediaş „din motive legate de rasă”

Un tânăr în vârstă de 17 ani, cu cetăţenie germană, este bănuit că a omorât cu un cuţit o femeie de 74 de ani. Procurorii spun că fapta ar fi avut motive legate de rasă.

470 afișări
Imaginea articolului Un adolescent german, suspectat că a omorât o femeie din Mediaş „din motive legate de rasă”

Un adolescent german, suspectat că a omorât o femeie din Mediaş „din motive legate de rasă”

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au anunţat că miercuri, procurorul criminalist a dispus reţinerea unui adolescent în vârstă de 17 ani, cetăţean german, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, cu reţinerea circumstanţei agravante a comiterii faptei pentru motive legate de rasă.

Crima ar fi avut loc marţi pe o stradă din oraşul Mediaş

„Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză până în acest moment procesual, rezultă că la data de 12.04.2022, în jurul orei 12:30, inculpatul a omorât o femeie în vârstă de 74 ani, pe considerente de rasă, secţionându-i zona gâtului cu un cuţit, în timp ce se afla în zona garajelor din apropierea străzii Păltiniş din mun. Mediaş, jud. Sibiu”, au anunţat procurorii.

Miercuri, adolescentul va fi dus în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici