Un adolescent în vârstă de 17 ani s-a înecat în râul Jiu din judeţul Dolj

Un adolescent în vârstă de 17 ani din judeţul Dolj şi-a pierdut viaţa, miercuri seara, înecându-se în râul Jiu. Echipajele de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au reuşit să-i recupereze trupul neînsufleţit după aproape două ore de căutări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

508 afișări
Imaginea articolului Un adolescent în vârstă de 17 ani s-a înecat în râul Jiu din judeţul Dolj

Un adolescent în vârstă de 17 ani s-a înecat în râul Jiu din judeţul Dolj

Băiatul a mers, miercuri, cu mai mulţi prieteni la râul Jiu, în zona Coţofenii din Dos, judeţul Dolj, pentru a face baie.

La un moment dat, însă, adolescentul a intrat în apă, dar nu a mai revenit la suprafaţă. Prietenii săi au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns echipajele ISU Dolj.

”S-a intervenit cu echipa de scafandri din Mehedinţi şi echipajul de căutare salvare din cadrul Secţiei de Pompieri Craiova pentru căutarea unei persoane posibil înecate în râul Jiu, în zona Coţofenii din Dos”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă.

După aproape două ore de căutări, băiatul a fost găsit şi adus pe mal.

S-a încercat resuscitarea lui, însă fără rezultat, medicii de la Ambulanţă declarând decesul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici