FOTO, VIDEO | Explozie controlată în apropierea viitorului sediu al ambasadei SUA din Londra

Poliţia britanică a efectuat, miercuri, o explozie controlată în apropierea viitorului sediu al ambasadei Statelor Unite, în sud-vestul Londrei, unde erau parcate vehicule suspecte, relatează site-ul agenţiei Reuters.

2919 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO | Explozie controlată în apropierea viitorului sediu al ambasadei SUA din Londra

FOTO, VIDEO | Explozie controlată în apropierea viitorului sediu al ambasadei SUA din Londra

Două vehicule suspecte au fost aruncate controlat în aer de poliţie, dar echipele pirotehnice au stabilit ulterior că în maşini nu existase niciun dispozitiv exploziv.

Operaţiunile de neutralizare a vehiculelor suspecte prin deflagraţii controlate au avut loc la ora 16.37 (18.37, ora României).

Un purtător de cuvânt al Ambasadei SUA a declarat că niciun diplomat american nu se afla în zona şantierului de construcţii în momentul operaţiunilor.

Autorităţile britanice au luat măsuri de securitate speciale după o serie de atacuri islamiste produse recent în oraşele Londra şi Manchester şi revendicate de organizaţia teroristă Stat Islamic.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici