Un agent de la Poliţia Locală Piteşti, cercetat după ce, băut fiind, a avariat o maşină - FOTO

Un agent de la Serviciul Rutier al Poliţiei Locale Piteşti este cercetat după ce, băut fiind, a intrat, vineri, cu maşina, într-un autoturism parcat lângă o trecere de pietoni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

555 afișări
Imaginea articolului Un agent de la Poliţia Locală Piteşti, cercetat după ce, băut fiind, a avariat o maşină - FOTO

Un agent de la Poliţia Locală Piteşti, cercetat după ce, băut fiind, a avariat o maşină - FOTO

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Piteşti, accidentul a avut loc vineri la prânz, în cartierul piteştean Războieni, în apropierea unei treceri de pietoni.

Ciripan Mugur, agent de la Serviciul Rutier al Poliţiei Locale Piteşti, aflat, în timpul liber, la volanul autoturismului său, nu a păstrat controlul asupra volanului şi a lovit un autoturism parcat, au spus reprezentanţii IPJ Argeş.

Impactul s-a soldat doar cu pagube materiale, nu şi cu victime.

La locul accidentului au ajuns atât colegi ai poliţistului care a provocat accidentul, cât şi un echipaj de la IPJ Argeş.

Testat cu etilotestul, poliţistul a fost depistat cu 0,94 miligrame de alcool pur pe litru de aer expirat.

"Pe numele persoanei în cauză se va deschide dosar penal. Dacă îi vor fi prelevate probe de sânge, iar rezultatul va ieşi pozitiv, se va întocmi dosar penal pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. Dacă va refuza să îi fie recoltate probe biologice, se va întocmi dosar pentru refuz de recoltare", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti, Bogdan Aristănţoiu, a declarat, la rândul său, că poliţistul implicat în accident nu a ridicat niciodată probleme la locul de muncă, dar că după acest accident riscă să fie disponibilizat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici