Un alt protestatar a fost reţinut de procurori pentru ultraj. Bărbatul este acuzat că a lovit cu piciorul un jandarm la miting

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au reţinut pentru 24 de ore un protestatar, acesta fiind acuzat că la mitingul din 10 august a agresat un jandarm şi a tulburat ordinea şi liniştea. Bărbatul l-ar fi lovit cu piciorul în spate pe jandarm, după ce i-a tras vesta de serviciu.

907 afișări
Imaginea articolului Un alt protestatar a fost reţinut de procurori pentru ultraj. Bărbatul este acuzat că a lovit cu piciorul un jandarm la miting

Un alt protestatar, reţinut de procurori pentru ultraj. A lovit cu piciorul un jandarm la miting

„În cauza având ca obiect infracţiunile de ultraj (agresiune asupra a doi lucrători de jandarmerie), nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (sustragerea unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul I.L.G. pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se arată în comunicatul de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Potrivit sursei citate, bărbatul a agresat, la protestul din 10 august, alături de mai multe persoane, un jandarm, lovindu-l cu piciorul în spate, după ce i-a tras vesta de serviciu. Procurorii mai spun că prin acţiunile bărbatului, a tulburat ordinea şi liniştea publică, „creând un sentiment de teamă” celor prezenţi la protest.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat, în cursul zilei de marţi, magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

În această cauză, încă de când procurorii au început urmărirea penală, au fost puse sub acuzare mai mulţi protestatari pentru ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi furtul unei arme.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici