Un an de închisoare pentru mituirea unui poliţist

Un bărbat a fost condamnat la un an de închisoare, pentru că a dat bani unui poliţist ialomiţean, în încercarea de a "scăpa" de dosarul ce i-a fost deschis după ce a rănit un pieton şi a fugit de la locul accidentului, pentru că nu avea permis de şofer.

43 afișări
Imaginea articolului Un an de închisoare pentru mituirea unui poliţist

Un an de închisoare pentru mituirea unui poliţist (Imagine: Mediafax Foto)

Direcţia Generale Anticorupţie a informat, luni, că Tribunalul Ialomiţa a decis condamnarea lui I. A. la un an de închisoare, pentru dare de mită.

Potrivit rechizitoriului, în 14 decembrie 2007, bărbatului i-a fost deschis un dosar penal pentru că a condus un autoturism fără a avea permis de conducere iar după ce a accidentat un pieton care traversa regulamentar, a fugit de la locul accidentului.

Pentru scăpa, I.A. a promis bani unui subcomisar de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ialomiţa - Poliţia oraşului Ţăndărei, care avea în lucru dosarul său. Poliţistul a sesizat însă Direcţia Generală Anticorupţie, iar I.A. a fost prins în flagrant delict, în 19 decembrie 2007, în momentul în care i-a dat poliţistului 150 de euro şi 200 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici