Un angajat din TVR s-a spânzurat în sediul Televiziunii Române

Un bărbat din Televiziunea Română, în vârstă de 45 de ani, angajat ca electromecanic de ascensoare al Direcţiei Tehnico-Administrative, a murit joi dimineaţă, în subsolul turnului TVR, potrivit primelor indicii venite din partea anchetatorilor fiind vorba de o sinucidere prin spânzurare.

53 afișări
Imaginea articolului Un angajat din TVR s-a spânzurat în sediul Televiziunii Române

Un angajat din TVR s-a spânzurat în sediul Televiziunii Române (Imagine: Cristi Movila/Mediafax Foto)

"Un coleg din TVR, în vârstă de 45 de ani, angajat ca electromecanic de ascensoare al Direcţiei Tehnico-Administrative, a încetat din viaţă astăzi dimineaţă (joi, n.r.), în subsolul turnului TVR. Potrivit primelor indicii venite din partea anchetatorilor, este vorba de o sinucidere prin spânzurare, din motive personale", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii TVR.

Televiziunea Română "va oferi sprijin material familiei care trece prin această grea încercare şi este alături de aceasta".

Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti, a spus că echipa SMURD s-a deplasat joi dimineaţă la sediul TVR şi a constatat decesul bărbatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici