Un australian şi fiica sa şi-au făcut publică relaţia incestuoasă

Un australian şi fiica sa, în vârstă de 39 de ani, au făcut publică relaţia lor incestuoasă după ce au avut un copil împreună, cei doi mai fiind părinţii unui bebeluş care a murit la câteva zile de la naştere.

41 afișări
Imaginea articolului Un australian şi fiica sa şi-au făcut publică relaţia incestuoasă

Un australian şi fiica sa şi-au făcut publică relaţia incestuoasă (Imagine: Times Online)

John Deaves, de 61 de ani şi fiica sa Jenny, de 39 de ani, au o fetiţă de nouă luni, dar un tribunal australian le-a interzis să întreţină relaţii sexuale, după ce i-a condamnat pentru incest, relatează Times Online, luni.

"Cuplul este monitorizat de autorităţile relevante", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei din statul Australia de Sud.

Cazul a atras atenţia presei internaţionale după ce tatăl şi fiica au apărut la emisiunea "Australia - 60 de minute" pentru a explica relaţia lor, care a început în urmă cu opt ani, când cei doi s-au reîntâlnit după 30 de ani.

John Deaves şi-a părăsit familia atunci când fiica sa avea un an şi nu s-au mai văzut timp de 30 de ani. Jenny, între timp, s-a căsătorit şi a avut doi copii, dar a început o relaţie sexuală cu tatăl său atunci când s-au revăzut.

"Suntem adulţi intelectuali normali care au avut cariere, au avut o viaţă normală ca şi ceilalţi, dar s-au îndrăgostit fiind rude de sânge", a declarat Jenny Deaves pentru Nine Network.

Celeste, fiica de nouă luni a cuplului, a fost adusă şi ea la emisiunea "Australia - 60 de minute" şi pare a fi sănătoasă.

Australian Associated Press a dezvăluit, luni, că mai multe documente legale arată faptul că cei doi au mai avut un copil în 2001, care a murit la câteva zile după naştere, din cauza unor probleme cardiace.

John Deaves a spus că era conştient că este ilegal să întreţină relaţii sexuale cu fiica sa, dar că sentimentele au pus stăpânire pe raţiune.

"Ştiam că este ilegal, bineînţeles că ştiam, dar ştiţi voi: şi ce dacă?", a spus australianul.

Cuplul sud-australian, care seamană fizic izbitor, a fost pus sub supraveghere trei ani pe 20 martie, pentru a nu întreţine relaţii sexuale.

Steven Millsteed, judecătorul districtual, a spus că acest caz nu este unul tipic, deoarece tatăl şi fiica erau, practic, străini când s-au revăzut, iar bărbatul nu poate fi considerat un violator, pentru că femeia şi-a dat acordul să înceapă o relaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici