Un autobuz cu 25 de pasageri a ieşit de pe şosea. O persoană a ajuns la spital

Mai multe persoane au fost rănite după ce un autobuz plin cu pasageri a fost implicat, joi, într-un accident produs pe o şosea din judeţul Galaţi. Autobuzul a ieşit de pe carosabil, iar poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza vitezei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

398 afișări
Imaginea articolului Un autobuz cu 25 de pasageri a ieşit de pe şosea. O persoană a ajuns la spital

Un autobuz cu 25 de pasageri a ieşit de pe şosea. O persoană a ajuns la spital

Accidentul a avut în localitatea Şiviţa din judeţul Galaţi. Autobuzul care face curse regulate în judeţ a ieşit de pe carosabil şi a intrat într-un şanţ.

Mai multe persoane au fost rănite uşor, dar au refuzat să fie transportate la spital. Totuşi, una dintre victime, un bărbat de 49 de ani, a fost preluată de ambulanţa sosită la faţa locului, având dureri toracice.

„Un autobuz a intrat în şanţ, noi am preluat o persoană. Este vorba despre un bărbat de 49 ani cu traumatism toracic şi suspiciune de fracturi costale. A fost dus la spital. În autobuz erau 25 de pasageri”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi, Mihai Polinschi.

Surse din cadrul Poliţiei au spus că şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, în condiţiile în care sectorul de drum pe care s-a produs accidentul era uscat.

Bărbatul aflat la volanul autobuzului a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici