Un autocar cu muncitori ai unei fabrici din Timişoara s-a răsturnat. Cinci persoane au fost rănite

Un autocar care transporta aproximativ 20 de muncitori de la fabrica Frigorex din apropierea Timişoarei s-a răsturnat, marţi după-amiază, imediat după ieşirea din fabrică, iar în urma accidentului cinci persoane au fost transportate la spital, având traumatisme minore.

277 afișări
Imaginea articolului Un autocar cu muncitori ai unei fabrici din Timişoara s-a răsturnat. Cinci persoane au fost rănite

Un autocar cu muncitori ai unei fabrici din Timişoara s-a răsturnat. Cinci persoane au fost rănite (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Andreea Cinteză, un autocar care transporta 20 de persoane, muncitori de la fabrica Frigorex situată în apropierea Timişoarei, între localităţile Şag şi Jebel, s-a răsturnat imediat după ce a ieşit din fabrică, şoferul pierzând controlul volanului.

În urma accidentului, autocarul s-a răsturnat cu roţile în sus, iar cinci persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean din Timişoara, având traumatisme minore.

"Un autocar care transporta 20 de persoane de la fabrica Frigorex s-a răsturnat imediat după pasajul din dreptul fabricii, pe drumul care leagă localităţile Şag şi Jebel. Cinci persoane din autocar au fost transportate la Spitalul Judeţean din Timişoara cu traumatisme minore. Şoferul le-a declarat poliţiştilor de la faţa locului că în faţa sa se afla un autoturism care a frânat brusc. Dorind să evite coliziunea, şoferul autocarului a virat brusc spre dreapta, ieşind în afara părţii carosabile, răsturnându-se", a declarat Andreea Cinteză.

Circulaţia în zonă se desfăşoară în condiţii normale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici