Video Un autotren încărcat cu materiale de construcţii s-a răsturnat pe Drumul European 79 - VIDEO

Traficul rutier pe Drumul European 79, în zona localităţii Rovinari, a fost îngreunat miercuri după ce un autotren încărcat cu materiale de construcţii s-a răsturnat în afara părţii carosabile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1038 afișări

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj au spus, pentru MEDIAFAX, că un bărbat de 55 de ani, în timp ce conducea un autotren, pe Drumul European 79, în zona localităţii Rovinari, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat.

Şoferul autotrenului a fost rănit uşor în accident. Bărbatul a fost scos din cabina autotrenului de către mai multe persoane prezente în apropiere, a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu-Jiu.

”Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care a avut loc evenimentul”, a spus, pentru MEDIAFAX, Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici