Un autoturism folosit în campania lui Tudor Ciuhodaru, vandalizat de persoane necunoscute - FOTO

Un autoturism folosit în campania candidatului Alianţei pentru Iaşi la Primăria municipiului, Tudor Ciuhodaru, a fost vandalizat, în noaptea de luni spre marţi, de persoane necunoscute deocamdată, poliţiştii declanşând cercetări în acest caz.

125 afișări
Imaginea articolului Un autoturism folosit în campania lui Tudor Ciuhodaru, vandalizat de persoane necunoscute - FOTO

Un autoturism folosit în campania lui Tudor Ciuhodaru, vandalizat de persoane necunoscute

Autoturismul a fost lăsat, luni seară, în faţa cinematografului Victoria din centrul municipiului Iaşi, într-o parcare aparţinând primăriei ieşene, care nu este supravegheată pe timpul nopţii.

Marţi dimineaţă, mesajele "IaŞi schimbă primarul", înscrise pe autoturism, au fost acoperite cu vopsea neagră.

Potrivit deputatului UNPR Tudor Ciuhodaru, candidat al Alianţei pentru Iaşi la Primăria municipiului, gestul reprezintă o intimidare la adresa celor care vor o schimbare în oraş.

"Sunt modalităţi de tip mafiot, iar producerea unui astfel de incident, chiar în centrul oraşului, ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru instituţiile statului. S-a vrut a fi un gest de ameninţare la adresa celor care vor o schimbare în oraş. E clar un gest de intimidare", a afirmat Tudor Ciuhodaru.

Parcarea din centrul Iaşiului unde a avut loc incidentul aparţine Primăriei şi este păzită între orele 6.00 şi 22.00.

Totodată, în zonă există mai multe camere de supraveghere, însă conducerea Poliţiei Locale susţine că incidentul nu a fost surprins pe niciuna dintre acestea.

Reprezentanţii Poliţiei judeţului au anunţat că au declanşat cercetări pentru identificarea autorilor implicaţi în incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici