Un avion a aterizat forţat pe un teren agricol din Hunedoara

Un avion de antrenament a aterizat vineri forţat pe un teren agricol din Hunedoara. Nu au fost înregistrate victime.

5779 afișări
Imaginea articolului Un avion a aterizat forţat pe un teren agricol din Hunedoara

Un avion a aterizat forţat pe un teren agricol din Hunedoara

Potrivit IPJ Hunedoara, poliţiştii au fost sesizaţi vineri cu privire la faptul că un avion de antrenament a fost nevoit să aterizeze forţat pe un teren agricol situat între Sântandrei şi Bârcea Mică din judeţul Hunedoara.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că pe un teren agricol se află un avion de antrenament pentru zbor care prezenta avarii la elice şi la jamba de aterizare.

Poliţiştii l-au identificat pe instructorul de zbor, un bărbat în vârstă de 55 de ani, şi pe elevul acestuia în vârstă de 49 de ani, care nu au suferit răni.

Aceştia au aterizat forţat deoarece avionul prezenta defecţiuni tehnice la motor.

Potrivit poliţiştilor, evenimentul a fost raportat la Autoritatea de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile, care va continua cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului aviatic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici