Un avion al Tarom a adus peste 1,3 milioane de materiale medicale de protecţie din China pentru spitale

  • Valoarea transportului din China a fost de 3,8 milioane de lei
  • Cea mai mare parte a materialelor a revenit Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca
  • Transportul a fost adus în urm implicării echipei de voluntari ”Un singur Cluj”
666 afișări
Imaginea articolului Un avion al Tarom a adus peste 1,3 milioane de materiale medicale de protecţie din China pentru spitale

Un avion al Tarom a adus peste 1,3 milioane de materiale medicale de protecţie din China pentru spitale

Un avion al Tarom a adus din China primul transport de materiale medicale de protecţie pentru spitalele din judeţul Cluj. Este vorba de peste 1,4 de echipamente de protecţie pentru spitalele locale printre care măşti chirurgicale, mănuşi şi bonete, dar şi combinezoane şi ochelari. 

Aeronava Boeing 747-800 a decolat în cursul dimineţii din Shanghai şi a aterizat după amiază pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj, valoarea totală a transportului fiind de aproape 3,8 milioane de lei. 

Cele mai multe materiale au revenit Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca care a alocat din bugetul propriu aproape 1,5 milioane de lei. 

”Preţurile de achiziţie pe care noi, spitalele din Cluj, le avem sunt preţuri care includ preţul mărfii, costurile de transport, comisioane vamale. Nu există adaos comercial din partea societăţii care le-a importat”, a declarat Petru Şuşca – director Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca.

Materialele medicale sunt de calitate şi au fost aduse cu ajutorul echipei de voluntari ”Un Singur Cluj”, dar şi al autorităţilor locale.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici