Un avion Blue Air cu 135 de pasageri la bord s-a întors de urgenţă pe Aeroportul Otopeni/ Răzvan Cuc, ministrul desemnat al Transporturilor: Avionul avea probleme la un motor

Un avion al companiei Blue Air, care trebuia să ajungă de la Bucureşti la Palma de Mallorca, s-a întors, joi, pe pistă şi a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă, după ce comandantul aeronavei a declarat urgenţă, din motive tehnice, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti. UPDATE: Ministrul desemnat al Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că a fost informat de către Autoritatea Aeronautică despre faptul că avionul care s-a întors din zbor, joi dimineaţa, pe aeroportul Otopeni avea probleme la un motor.

6472 afișări
Imaginea articolului Un avion Blue Air cu 135 de pasageri la bord s-a întors de urgenţă pe Aeroportul Otopeni/ Răzvan Cuc, ministrul desemnat al Transporturilor: Avionul avea probleme la un motor

Un avion Blue Air cu 135 de pasageri la bord s-a întors de urgenţă pe Aeroportul Otopeni/ Răzvan Cuc, ministrul desemnat al Transporturilor: Avionul avea probleme la un motor (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

UPDATE „Am fost informat de către domnul director de la Autoritatea Aeronautică, este vorba despre o defecţiune la un motor, care constituia o problemă de siguranţă, şi în perioada următoare se va desfăşura o anchetă pentru a stabili care a fost problema din punct de vedere tehnic”, a declarat oficialul, la ieşirea din şedinţa în care comisiile parlamentare reunite l-au validat pentru un nou mandat de ministru al Transporturilor.

Un avion al companiei Blue Air, care trebuia să ajungă de la Bucureşti la Palma de Mallorca, s-a întors, joi, pe pistă şi a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă, după ce comandantul aeronavei a declarat urgenţă, din motive tehnice, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

„Cursa 0B 9247 Bucureşti – Palma de Mallorca, aparţinând companiei aeriene Blue Air, a decolat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti la ora 09.00. După decolare, la ora 09.09, comandantul aeronavei a declarat urgenţă, din motive tehnice. Imediat, pe Aeroportul Henri Coandă s-a format dispozitivul de urgenţă, conform procedurilor standard”, se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Aeronava a aterizat în siguranţă, la ora 09.41. La bord se aflau 135 de pasageri şi echipajul.

Ştire "Cursa 0B 9247 Bucureşti – Palma de Mallorca, aparţinând companiei aeriene Blue Air, a decolat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti la ora 09.00. După decolare, la ora 09.09, comandantul aeronavei a declarat urgenţă, din motive tehnice. Imediat, pe Aeroportul Henri Coandă s-a format dispozitivul de urgenţă, conform procedurilor standard", se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Aeronava a aterizat în siguranţă, la ora 09.41. La bord se aflau 135 de pasageri şi echipajul.

Traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă se desfăşoară în condiţii normale.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici