Un avion Boeing 777 a aterizat de urgenţă la Los Angeles după ce a pierdut un pneu

Un avion Boeing 777 al companiei United Airlines a aterizat, joi, de urgenţă la Los Angeles după ce a pierdut un pneu la scurt timp după decolarea de pe Aeroportul Internaţional San Francisco.

496 afișări
Imaginea articolului Un avion Boeing 777 a aterizat de urgenţă la Los Angeles după ce a pierdut un pneu

Zborul 35 al companiei United se îndrepta spre Osaka, Japonia, cu un total de 249 de persoane la bord.

Avionul a aterizat fără probleme pe aeroportul din Los Angeles. United a declarat că un nou avion va fi trimis pentru a duce pasagerii la destinaţia finală, potrivit CBS.

Într-un comunicat, United Airlines a precizat că avionul 777-200 are şase pneuri pe fiecare dintre cele două trenuri de aterizare şi este proiectat să aterizeze în siguranţă cu pneuri lipsă sau deteriorate. 

Nu s-au înregistrat răniţi, iar cauza defecţiunii va fi investigată de FAA.

Pneul a căzut într-o parcare din apropierea aeroportului din San Francisco, avariind mai multe vehicule, au anunţat autorităţile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici