Un avion de mici dimeniuni, aterizat forţat în Giurgiu, cele două persoane de la bord - rănite uşor

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat pe un câmp în judeţul Giurgiu, cele două persoane aflate la bord având la prima vedere doar nişte zgârieturi şi fiind transportate la spital cu două ambulanţe, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu Gabriela Olexiuc.

511 afișări
Imaginea articolului Un avion de mici dimeniuni, aterizat forţat în Giurgiu, cele două persoane de la bord - rănite uşor

Un avion de mici dimeniuni, aterizat forţat în Giurgiu, cele două persoane de la bord - rănite uşor (ImagineŞ Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Avionul a aterizat pe un câmp între satele Uzunu şi Mihai Bravu.

Avionul este unul de agrement, în care se aflau proprietarul, un român de 65 de ani, şi ginerele său, cetăţean american, în vârstă de 38 de ani, aparatul având probleme cu elicea, au precizat pentru MEDIAFAX oficiali ai Poliţiei Giurgiu.

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Gabriela Alina Olexiuc, a precizat că cele două persoane aflate la bord au putut coborî din avion imediat după aterizare.

Cei doi, care la prima vedere prezintă doar câteva zgârieturi, sunt transportaţi la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Giurgiu.

La faţa locului au intervenit două ambulanţe, una de la Serviciul de Ambulanţă Giurgiu şi una de la SMURD, o maşină de descarcere şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici