Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în lacul Siutghiol. Cei doi ocupanţi au scăpat teferi

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, sâmbătă seară, în apele lacului Siutghiol din staţiunea Mamaia, cele două persoane aflate în carlinga aparatului fiind scoase la ţărm nevătămate.

560 afișări

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, incidentul s-a petrecut în jurul orei 20.00, avionul prăbuşindu-se în lacul Siutghiol, în mijlocul staţiunii Mamaia.

În avion se aflau două persoane, pilotul şi un pasager, care au reuşit să ajungă tefere la ţărm, fiind salvate de cei care făceau agrement pe lac.

La ora transmiterii acestei ştiri, autorităţile încercau să găseasă o soluţie ca să aducă avionul la ţărm.

Până la ora actuală, nu au fost furnizate informaţii despre identitatea celor două persoane aflate în avion, şi nici cui aparţine aparatul de zbor de mici dimensiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici