Un avion utilitar a aterizat forţat în Galaţi/ Noi date: În momentul aterizării, AERONAVA a lovit remorca unui camion

Un avion utilitar a aterizat forţat în comuna Băleni din judeţul Galaţi. Un elicopter SMURD, un echipaj SAJ şi o autospecială de stingere au pornit către locul accidentului. UPDATE Avionul utilitar care a aterizat forţat în judeţul Galaţi a lovit remorca unui camion care se deplasa pe câmp, iar în urma impactului a izbucnit un incendiu la un lan de grâu.

2236 afișări
Imaginea articolului Un avion utilitar a aterizat forţat în Galaţi/ Noi date: În momentul aterizării, AERONAVA a lovit remorca unui camion

Un avion utilitar a aterizat forţat în Galaţi

La bordul avionului utilitar se aflau două persoane, care au ieşit singure din avion.

Din informaţiile furnizate în apelul la 112, acestea nu prezintă răni grave.

”Un accident aviatic a avut loc imediat după ora 14.00. Un avion a aterizat forţat pe un câmp între Băleni şi Cudalbi şi a luat foc. Comandantul şi mecanicul au reuşit să iasă, aveau răni, dar sunt conştienţi. Sunt transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Galaţi cu un elicopter SMURD şi cu o ambulanţă SAJ”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi, Mihai Polinschi.

Potrivit IGSU, în momentul aterizării forţate, aeronava a lovit uşor remorca unui camion care se deplasa pe câmp.

În urma impactului, un incendiu a izbucnit la un lan de grâu din apropiere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici