Un avion Wizz Air a făcut o escală de urgenţă la Timişoara (Video)

Un avion aparţinând companiei Wizz Air, care efectua un zbor de la Bucureşti la Valencia, a făcut o escală de urgenţă, sâmbătă, pe Aeroportul din Timişoara, din cauză că unui pasager i s-a făcut rău.

Urmărește
1116 afișări
Imaginea articolului Un avion Wizz Air a făcut o escală de urgenţă la Timişoara (Video)

Un avion Wizz Air a făcut o escală de urgenţă la Timişoara

Potrivit purtătorului de cuvânt al Aeroportului din Timişoara, Carmen Stoica, avionul a aterizat de urgenţă în jurul orei 13.40, din cauză că pasagerului respectiv i s-a făcut rău, el fiind preluat de o ambulanţă.

Purtătorul de cuvânt al Wizz Air, Iulia Goagă, a declarat că pasagerului i s-a făcut rău la scurt timp după decolare.

Potrivit unor surse medicale din cadrul Spitalului Municipal, pasagerul, în vârstă de 74 de ani, nu prezintă probleme grave de sănătate.

"Starea lui este stabilă. I s-au făcut analize şi acum aşteptăm rezultatele. Când vor veni, probabil va fi externat", au declarat sursele menţionate.

Pasagerul se numeşte Ion Neagu, are 74 de ani, este dintr-o comună din judeţul Prahova şi se ducea împreună cu soţia sa, Anica Neagu, de 68 de ani, la Valencia, în vizită la fiica lor, care va naşte în curând.

Potrivit Anicăi Neagu, soţul ei are antecedente cardiace şi a crezut că a făcut infarct.

"A spus că îl doare capul şi că a făcut infarct. Fetele (stewardesele - n.r.) i-au adus un pahar cu apă, au fost foarte drăguţe. Dar el tot spunea că îi e rău. Au oprit avionul din cauza lui", a spus soţia pasagerului.

Aeronava Wizz Air a decolat spre destinaţia finală după o oră.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici