Un băiat de 14 ani s-a înecat în Lacul Morii din Capitală. Sora lui, găsită şi ea inconştientă

Un băiat în vârstă de 14 ani a fost găsit, luni, înecat în Lacul Morii din Capitală, sora acestuia, în vârstă de 16 ani, fiind şi ea scosă din apă în stare de inconştienţă şi transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

1119 afișări
Imaginea articolului Un băiat de 14 ani s-a înecat în Lacul Morii din Capitală. Sora lui, găsită şi ea inconştientă

Un băiat de 14 ani s-a înecat în Lacul Morii. Sora lui, găsită şi ea inconştientă (Imagine: Andreea Balaurea/ Arhiva Mediafax Foto)

Salvatorii din cadrul SMURD Bucureşti au fost sesizaţi luni, în jurul orei 19.00, prin numărul de urgenţă 112, cu privire la faptul că trupul unui copil se află în Lacul Morii, posibil înecat, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Urmare a apelului, paramedicii SMURD ajunşi la faţa locului au reuşit să scoată din apă o tânără de 16 ani, pe care, după efectuarea manevrelor de resuscitare, au transportat-o la Spitalul Grigore Alexandrescu, conform declaraţiilor oficialilor ISU.

După ce fata a fost transportată la spital, echipele de salvatori s-au retras din zona Lacului Morii, dar au revenit în câteva minute, în urma unui nou apel la 112.

Scafandrii s-au întors şi au scos din apă un băiat de 14 ani. Acesta nu a fost resuscitat şi a fost declarat decedat de medicul SMURD, precizează sursele citate.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici