Un băieţel de doi ani şi-a împuşcat mama în timp ce femeia era pe Zoom

  • Un băieţel de doi ani din Florida şi-a împuşcat mama, în timp ce femeia era pe Zoom cu colegii.
  • Femeia a murit, iar soţul ei a fost arestat.
3509 afișări
Imaginea articolului Un băieţel de doi ani şi-a împuşcat mama în timp ce femeia era pe Zoom

Un băieţel de doi ani şi-a împuşcat mama în timp ce femeia era pe Zoom

Băieţelul de 2 ani din Florida şi-a ucis mama din greşeală, cu un foc de armă, conform agenţiei ANSA.

Femeia era pe Zoom cu colegii de serviciu. O femeie care se afla, de asemenea, în conferinţa de pe Zoom a sunat la 911, raportând că a auzit un zgomot şi a văzut-o pe Lynn căzând. Colega nu ştia câţi ani avea Lynn sau unde locuia, dar între timp soţul femeii a sunat şi el la 911, rugându-i pe cei care au răspuns să se grăbească în timp ce încerca să o ajute pe Lynn, potrivit ABC.

Arma fusese lăsată încărcată şi nesupravegheată de către tată într-un rucsac.

Veondre Avery, în vârstă de 22 de ani, a fost arestat marţi şi acuzat de omor din neglijenţă şi de depozitare nesigură a unei arme de foc, a anunţat poliţia din Altamonte Springs.

Femeia avea 21 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici