Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost muşcat de nas - VIDEO

Un bărbat de 36 de ani a fost internat la Spitalul orăşănesc Găeşti, judeţul Dâmboviţa, după ce a fost muşcat de nas de către fratele său de 22 de ani, în urma unui scandal izbucnit între cei doi din cauza unor conflicte mai vechi şi a consumului de alcool.

32 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost muşcat de nas - VIDEO

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost muşcat de nas - VIDEO (Imagine: Captură video)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Dâmboviţa, subinspectorul Ioana Preda, Poliţia oraşului Găeşti a fost sesizată telefonic de către un medic din cadrul Spitalului orăşenesc, că la unitatea spitalicească a ajuns, duminică seară, un bărbat de 36 de ani, din comuna Răscăieţi, care a afirmat că a fost muşcat de nas de către fratele său.

Subinspectorul Ioana Preda a declarat că victima a fost diagnosticată cu plagă muşcată la nas prin agresiune şi este internată la Secţia Chirurgie a Spitalului orăşenesc din Găeşti.

"Poliţiştii au stabilit că scandalul a început în momentul în care victima, Tudose Gheorghe, se afla la locuinţa sa împreună cu fratele, Tudose Constantin, de 22 de ani. La un moment dat, din cauza unor neînţelegeri familiale mai vechi şi a consumului de alcool, acesta din urmă l-a muşcat de nas pe fratele său", a spus subinspectorul Ioana Preda.

Potrivit sursei citate, cercetările continuă, fiind întocmit dosar penal pe numele agresorului şi urmând ca după examinarea medico-legală să se facă încadrarea juridică a faptei.

Victima a precizat că scandalul ar fi început când fratele său i-ar fi cerut din nou bani pentru băutură. Dacă presupusul agresor va fi găsit vinovat de vătămare corporală, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea între doi şi şapte ani.

Starea pacientului este stabilă, acesta urmând să rămână internat în Spitalul orăşenesc Găeşti cel puţin o săptămână. Medicii au confirmat că bărbatul va fi supus unei operaţii estetice.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici