Un bărbat a avariat mai multe maşini dintr-o parcare în timp ce încerca să fure un autoturism

  • Un gălăţean care a încercat să fure o maşină şi bunurile din mai multe autoturisme parcate lângă un bloc din Galaţi a provocat numeroase pagube proprietarilor.
  • El a fost prins de poliţişti, iar aceştia au constatat că bărbatul era beat.
384 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a avariat mai multe maşini dintr-o parcare în timp ce încerca să fure un autoturism

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în oraşul Galaţi. Potrivit IPJ Galaţi, în jurul orei 01.05, un bărbat a sesizat Secţia 3 Poliţie Galaţi cu privire la faptul că, în zona unui bloc din oraş, o persoană încearcă să deschidă portierele autoturismelor parcate. Poliţiştii care au plecat în misiune au identificat persoana în cauză, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Galaţi.

Bărbatul reuşise să fure mai multe obiecte din maşini şi avariase alte două autoturisme în timp ce încerca să plece din parcare cu un autoturism.

„Cu ocazia controlului bagajelor pe care le avea asupra sa, poliţiştii au găsit mai multe accesorii auto, din primele verificări rezultând că acestea ar fi fost sustrase din două autoturisme parcate în zona mai sus menţionată. La faţa locului, poliţiştii au constatat că cele două autoturisme prezintă avarii, unul la partea din faţă, celalalt la partea din spate, stabilindu-se că bărbatul ar fi găsit, în interiorul unuia dintre ele, cheia de contact şi ar fi încercat să plece cu el, lovindu-l pe celălalt. Totodată, s-a stabilit că aceeaşi persoană ar fi rupt şi un ştergător de parbriz de la alt autoturism”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei.

Bărbatul a fost testat alcoolscop, valoarea înregistrată fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că nu posedă permis de conducere.

Ca urmare, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere, furt calificat, furt în scop de folosinţă, conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici