Un bărbat a dat foc unei case. Două persoane au avut atacuri de panică, a treia s-a ascuns în toaletă

Un bărbat a dat foc unei case dintr-o localitate vasluiană. Două persoane au suferit atacuri de panică, iar a treia a fost găsită de pompieri în toaleta din curte.

1119 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a dat foc unei case. Două persoane au avut atacuri de panică, a treia s-a ascuns în toaletă

Un bărbat a dat foc unei case. Două persoane au avut atacuri de panică, a treia s-a ascuns în toaletă

Pompierii bârlădeni au intervenit luni cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, precum şi cu o ambulanţă SMURD, în localitatea Zorleni. Trei camere dintr-o casă erau cuprinse de flăcări şi exista pericolul de propagare la întregul imobil.

Două persoane, o femeie în vârstă de 47 ani şi fiul acesteia, în vârstă de 19 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, deoarece au suferit atacuri de panică. Victimele au primit îngrijiri în ambulanţa SMURD, însă au refuzat transportul la o unitate medicală.

O a treia persoană era dată dispărută, însă a fost găsită nevătămată, fiind ascunsă într-o toaletă din curte.

Pompierii militari au lichidat incendiul înainte ca acesta să se extindă.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost acţiunea intenţionată a unei persoane, au precizat pompierii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici