Un bărbat a decedat în arestul Secţiei 7 Poliţie Bucureşti

Un bărbat aflat în arestul Secţiei 7 Poliţie din Bucureşti, unde era încarcerat pentru furt calificat, a decedat miercuri seară, anchetatorii aşteptând rezultatul autopsiei pentru a stabili cauza morţii.

480 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a decedat în arestul Secţiei 7 Poliţie Bucureşti

Un bărbat a decedat în arestul Secţiei 7 Poliţie Bucureşti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19.00.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a reclamat că îi este rău, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Poliţiştii au remarcat că acesta este palid şi au chemat un echipaj SMURD.

Ajunşi la faţa locului, medicii nu au mai putut să-l resusciteze pe bărbat, constatând decesul acestuia.

Potrivit Dianei Sarca, rezultatele autopsiei sunt aşteptate joi, în funcţie de acestea urmând să se stabilească primele concluzii privind cauza morţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici