Un bărbat a fost atacat în plină stradă de oameni mascaţi. Victima are mâinile tăiate

Un bărbat a fost atacat în plină stradă de oameni mascaţi, înarmaţi cu macete. Victima are mâinile tăiate şi numeroase alte răni . Se pare că este vorba despre o reglare de conturi.

2467 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost atacat în plină stradă de oameni mascaţi. Victima are mâinile tăiate

Wikipedia Commons

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată, suferind leziuni ce necesită îngrijiri medicale.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care, din primele date au stabilit faptul că „un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Brăila, în timp ce se afla pe Bulevardul Dorobanţilor din municipiu, a fost lovit de persoane necunoscute, suferind leziuni ce au necesitat acordarea de asistenta medicală de specialitate”.

„Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru identificarea persoanelor ce se fac vinovate de săvârşirea faptei şi stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a anunţat IPJ Brăila.

Se pare că este vorba despre o reglare de conturi între grupări de interlopi din Brăila. Victima a ajuns în stare gravă la spitalul din Brăila, iar medicii au fost nevoiţi să-i amputeze mâinile. Ulterior, victima a fost transferată la un spital din Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici