Un bărbat a fost filmat cu puşca de vânătoare pe un drum public din Braşov. Anunţul făcut de Marcel Vela. VIDEO

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat că a fost deschis un dosar penal după ce un bărbat ar fi folosit puşca pe un drum din judeţul Braşov, procurorul de caz urmând să evalueze toate probele.

1462 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost filmat cu puşca de vânătoare pe un drum public din Braşov.  Anunţul făcut de Marcel Vela. VIDEO

Marcel Vela anunţă dosar penal după ce un bărbat ar fi folosit puşca pe un drum din Braşov

„Autorul a fost propus spre deschidere dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu, urmând ca procurorul să administreze toate cauzele şi să se pronunţe cu privire la acest fapt”, a declarat Marcel Vela la Digi24.

Precizările vin după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini de pe o şosea din comuna Şoarş, judeţul Braşov, în care apărea un bărbat cu o puşcă. Potrivit celui care a postat imaginile, bărbatul a împuşcat un iepure şi, întrebat, a afirmat că deţine autorizaţie pentru această activitate.

Sâmbătă, a mai fost deschis un dosar penal într-un caz similar. Poliţiştii şi procurorii au deschis dosar după ce un bărbat de 69 de ani a împuşcat un câine în Pasul Prislop, faptele cercetate fiind uz de armă letală fără drept şi uciderea animalelor cu intenţie, informează IGPR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici