Un bărbat a înjunghiat un tânar de 21 de ani în Tulcea. Poliţia a deschis o anchetă

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a înjunghiat un tânar de 21 de ani în Tulcea, iar Poliţia a deschis o anchetă, pentru a stabili în ce circumstanţe s-a produs incidentul, transmite IPJ Tulcea.

1151 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a înjunghiat un tânar de 21 de ani în Tulcea. Poliţia a deschis o anchetă

Un bărbat a înjunghiat un tânar de 21 de ani în Tulcea. Poliţia a deschis o anchetă

În cursul zilei de duminică, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Silvestru din municipiul Tulcea, a izbucnit un conflict spontan între doi bărbaţi.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat doi bărbaţi cu vârstele de 21 şi 40 de ani, ambii din Tulcea.

„Din primele cercetări a rezultat faptul că, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul în vârstă de 40 de ani l-a înjunghiat cu un obiect ascuţit pe cel de 21 de ani. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, conform sursei citate.

În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii incidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici