Un bărbat a murit după ce a fost călcat de tramvai în Iaşi. Vatmanul a fost cel care a sunat la 112

Un bărbat a murit marţi seară, după ce a fost călcat de un tramvai, pe o stradă intens circulată din Iaşi. Primelor informaţii arată că bărbatul a încercat să traverseze strada prin loc nepermis.

1168 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit după ce a fost călcat de tramvai în Iaşi. Vatmanul a fost cel care a sunat la 112

Un bărbat a murit după ce a fost călcat de tramvai în Iaşi. Vatmanul a fost cel care a sunat la 112

Potrivit primelor informaţii, cel cel care a sunat la 112 pentru a sesiza accidentul din Iaşi a fost vatmanul tramvaiului, care a spus că a lovit o persoană în timp ce se apropia de staţie.

Diana Cimpoeşu, medicul şef al UPU SMURD Iaşi a declarat că victima a fost prinsă sub tramvai şi declarată decedată.

Un echipaj descarcerare urmează să scoată trupul bărbatului de sub mijlocul de transport şi să repună tramvaiul pe sine.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul, primele informaţii fiind că victima a încercat să traverseze prin loc nepermis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici