Un bărbat a murit într-un accident pe E85 în acelaşi loc unde acum două zile au murit trei persoane

Un bărbat a murit, vineri seară, într-un accident petrecut pe DN2 E85, în acelaşi loc în care în urmă cu două zile şi-au pierdut viaţa alte trei persoane, într-un eveniment aproape identic.

217 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit într-un accident pe E85 în acelaşi loc unde acum două zile au murit trei persoane

Un bărbat a murit într-un accident pe E85 în acelaşi loc unde acum două zile au murit trei persoane (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Din primele informaţii, accidentul s-a petrecut pe DN 2 E 85, în dreptul unui han din zonă, când un şofer de aproximativ 60 de ani aflat la volanul unei autoutilitare VW cu număr de Argeş şi care transporta ulei auto nu a acordat prioritate la intersecţia dintre DN 1 B Buzău - Ploieşti cu DN2 E 85 şi a intrat într-un TIR.

În urma impactului, şoferul din autoturism a murit pe loc, pentru scoaterea trupului dintre fiarele contorsionate ale maşinii fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare.

În încercarea de a evita coliziunea cu autoturismul, şoferul TIR-ului a scăpat şi el maşina de sub control, în cele din urmă capul-tractor al autovehiculului fiind aruncat în afara părţii carosabile, dărâmând un monument funerar ridicat în memoria victimelor altui accident rutier. Remorca TIR-ului a rămas pe carosabil, blocând sensul de mers spre Bucureşti.

Din această cauză, traficul pe DN 2 E 85 se desfăşoară cu greutate la ora transmiterii acestei ştiri, şoferii fiind dirijaţi alternativ pe celălalt sens se mers.

În urmă cu două zile, în acelaşi loc, trei persoane, un grec şi doi turci, au murit în condiţii asemănătoare. Şoferul care conducea o Dacie Logan a scăpat maşina de sub control, pe fondul vitezei şi al carosabilului acoperit cu zăpadă şi polei, autovehiculul intrând sub roţile unui trailer. Toţi cei trei ocupanţi ai Daciei Logan au murit pe loc, în urma impactului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici