Un bărbat acuză un poliţist din Iasi că l-a bătut şi a dat INTENŢIONAT cu maşina peste el/ Poliţia a deschis o anchetă în acest caz

Un bărbat din localitatea ieşeană Mihail Kogălniceanu a ajuns, marţi după-amiază, la spital, cu multiple leziuni, el afirmând că a fost bătut de un poliţist, după care ar fi fost şi lovit în mod intenţionat cu maşina de către omul legii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

761 afișări
Imaginea articolului Un bărbat acuză un poliţist din Iasi că l-a bătut şi a dat INTENŢIONAT cu maşina peste el/ Poliţia a deschis o anchetă în acest caz

Anchetă a Poliţiei Iaşi după ce un bărbat acuză un poliţist că l-a bătut şi a dat cu maşina peste el

Marţi după-amiază, Dan B., în vârstă de 40 de ani, din localitatea Mihail Kogălnicenu, a ajuns la Spitalul "Sfântul Spiridon", din Iaşi, cu multiple leziuni şi o fractură.

Bărbatul a spus că a fost bătut de către un poliţist din oraşul Târgu Frumos şi, mai apoi, izbit cu un autoturism condus de omul legii.

"Pacientul a ajuns la spital policontuzionat prin agresiune. El a declarat că ar fi fost agresat de către un poliţist din oraşul Târgu Frumos. De asemenea, bărbatul are un traumatism cranio-facial, o fractură la gamba dreaptă, după un accident rutier, în calitate de pieton, accident care ar fi fost produs de acelaşi poliţist, conform pacientului. Bărbatul avea şi etilism acut, el fiind internat în Secţia de Ortopedie", a declarat prof.dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

Reprezentanţii IPJ Iaşi au declarat, la rândul lor, că au deschis o anchetă în acest caz.

"Am primit o sesizare, iar conducerea IPJ Iaşi a dispus începerea cercetărilor, pentru a stabili care a fost situaţia", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Anca Vîjiac.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici