Video Bărbatul care ameninţa că se aruncă de la etajul 16 al unui hotel din Capitală, convins să renunţe - FOTO/VIDEO

Bărbatul care ameninţa, vineri, că se aruncă de la etajul 16 al hotelului Intercontinental din Bucureşti, a fost convins de negociatorii Poliţiei Capitalei să renunţe la gestul său.

10823 afișări

UPDATE: Potrivit Poliţiei Capitalei, neogiatorii au reuşit să-l convingă pe bărbat să intre în cameră şi să renunţe la gestul său.

"Bărbatul se află în Acesta acest moment în custodia noastră, a fost condus la secţia de polţtie unde urmează să se stabilească cauzele şi condiţiile care l-au îndemnat la acest gest. De asemenea, dacă se va impune, va fi transportat şi la spital pentru evaluare medicală, ţinând cont de faptul că a stat atât de mult în soare. E posibil să fie deshidratat", a declarat Diana Sarca coordonator birou de comunicare Poliţia Capitalei.

Potrivit acesteia "negociatorii au purtat în permanenţă convorbiri cu bărbatul respectiv şi l-au determinat prin discuţii să renunţe la gestul său".

"Vor fi contactaţi şi membrii familiei, este normal să se ştie despre starea lui. Are anumite probleme financiare şi acest fapt l-a determinat să facă lucrul acesta", a mai spus Diana Sarca.

Bărbatul discută cu negociatorii din cadrul Poliţiei Capitalei trimişi la faţa locului. Negociatorii se află în balconul alăturat celui în care se află bărbatul, acesta oferindu-le negociatorilor un tricou pe care scrisese un mesaj.

Un prieten de a-l bărbatului, care se află şi el la faţa locului, a declarat pentru MEDIAFAX că acesta ar avea probleme cu băncile şi că acesta ar fi motivul pentru care a recurs la această formă extremă de protest.

Incidentul a fost semnalat în jurul orei 9.10 de mai multe persoane care treceau prin zonă şi care au sunat la numărul de urgenţă 112, au declarat surse din Poliţia Capitalei pentru MEDIAFAX.

Un bărbat s-a baricadat la etajul 16 al hotelului Intercontinental din Capitală şi ameninţă că se aruncă. Acesta are o cagulă pe faţă şi un banner pe care l-a atârnat de balcon.

La faţa locului sunt poliţiştii de la Secţia 1 Poliţie dar şi o ehipă de negociatori.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti- Ilfov, echipa de negociatori a stabilit contactul cu bărbatul.

"Se acţionează cu două autoscări, pernă de salvare şi o ambulanţă SABIF, dar având în vedere caracteristicile terenului din apropierea hotelului şi faptul că persoana se află la60 de metri de sol, perna pneumatică nu poate fi amplasată", a declarat Adrian Marin de la ISU Bucureşti-Ilfov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici