Un bărbat care a anunţat la 112 că pe Autostrada Arad-Timişoara ar fi un camion cu cadavre, căutat de peste 16 ore

Un bărbat care a pus autorităţile pe jar după ce a sunat la 112 şi a anunţat că, pe Autostrada Arad-Timişoara, este un camion frigorific în care sunt mai multe cadavre, este căutat de poliţişti de peste 16 ore.

1649 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care a anunţat la 112 că pe Autostrada Arad-Timişoara ar fi un camion cu cadavre, căutat de peste 16 ore

Un bărbat care a anunţat la 112 că pe autostradă ar fi un camion cu cadavre, căutat de peste 16 ore

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă, incidentul s-a produs luni, în jurul orei 20.00.

O voce masculină a sunat la 112 şi a anunţat că într-un camion cu cabină frigorifică sunt opt cadavre, iar maşina se află pe Autostrada Arad-Timişoara.

Poliţiştii au stabilit că totul a fost o farsă pusă la cale de o persoană care nu a fost depistată, deocamdată.

„O persoană a sesizat prin serviciul de urgenţă 112 că, pe Autostrada Arad-Timişoara, s-ar afla un autoturism cu mai multe persoane decedate într-o cabină frigorifică. Din primele verificări, apelul nu se confirmă, în continuare efectuându-se verificări, urmând ca la finalul acestora să fie luate măsurile legale care se impun”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Dacă va fi prins, bărbatul va primi o amendă pentru falsa alarmare a poliţiştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici