Un bărbat care a încercat să ascundă că a fost în Franţa, Germania şi Spania, depistat de Poliţia de Frontieră

  • Un bărbat care a transportat marfă în Ungaria, Austria, Germania, Franţa şi Spania, a încercat să ascundă acest lucru
  • Acesta a fost depistat de Poliţia de Frontieră
898 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care a încercat să ascundă că a fost în Franţa, Germania şi Spania, depistat de Poliţia de Frontieră

Un bărbat care a dus marfă în mai multe „zone roşii” a spus la revenirea în ţară că a fost în Serbia

Un bărbat care a transportat marfă în Ungaria, Austria, Germania, Franţa şi Spania a spus, la revenirea în ţară prin Jimbolia, că a fost în Serbia.
 
La Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara a fost înregistrat un dosar penal în care se fac cercetări pentru fals în declaraţii.
 
În ultima zi a lunii martie, un bărbat a intrat în România prin Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, iar în faţa angajatului DSP Timiş a minţit spunând că se întoarce din localitatea Subotica, Serbia, fără ca anterior să fi călătorit în zone în care se aflau multe cazuri de persoane afectate de SARS CoV 2.
 
Poliţistul de frontieră a descoperit că bărbatul ieşise în urmă cu 56 de zile din România, prin Borş, şi livrase mărfuri în mai multe state ale UE (Ungaria, Austria, Germania, Franţa, Spania).
 
Bărbatul a fost plasat în izolare acasă pentru o perioadă de 14 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici