VIDEO  Un bărbat care ameninţa ofiţerii de poliţie cu o furculiţă de plastic a fost ucis

Poliţia din Los Angeles a împuşcat şi ucis un bărbat neînarmat vinovat că a ameninţat unii ofiţeri cu o furculiţă de plastic.

352 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care ameninţa ofiţerii de poliţie cu o furculiţă de plastic a fost ucis

Un bărbat care ameninţa ofiţerii de poliţie cu o furculiţă de plastic a fost ucis

Presa americană a relatat incidentul, petrecut pe 3 februarie, într-un depozit din metropola californiană, iar astăzi poliţia a distribuit imagini care îl înfăţişează pe un bărbat, Jason Lee Maccani, în vârstă de 36 de ani, confruntat cu şase ofiţeri cu armele pregătită de asalt.

Poliţia fusese alertată printr-un apel de urgenţă în care se raporta prezenţa în clădire a unui bărbat aflat sub influenţa alcoolului şi a drogurilor care îşi ameninţa angajatorul.

Ofiţerii i-au cerut lui Maccani să se apropie cu braţele ridicate, dar acesta nu s-a oprit şi a continuă să meargă ţinând în mână un obiect pe care poliţiştii îl credeau a fi o şurubelniţă. Era, de fapt, o furculiţă din plastic.

În acel moment s-au auzit primele împuşcături. Potrivit reconstituirii poliţiştilor, „suspectul a înşfăcat pe unul dintre ofiţeri şi puşca pe care o ţinea din care a izbucnit o împuşcătură”. Unul dintre poliţişti este cercetat pentru utilizarea excesivă a forţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici