Un bărbat care încerca să treacă graniţa un pistol AK-47 făcut în România, prins de vameşii SUA

Un bărbat de 20 de ani din Willcox a fost prins de vameşii din portul Douglas, la intrarea în Mexic, încercând să treacă frotiera cu o armă AK-47, făcută în România, potrivit www.svherald.com.

36 afișări

Autorităţile vamale din portul Douglas l-au prins pe bărbat încercând să exporte ilegal o armă AK-47 făcută în România, cu tot cu muniţie.

Sâmbătă la prânz, vameşii au controlat călătorii care treceau din Statele Unite al Americii în Mexic. Ofiţerii au decis să facă o inspecţie mai amănunţită a unui pasager, de 20 de ani, din Willcox, care avea o umflătură sub cămaţă.

Astfel, au descoperit că ascundea o armă învelită în pliante, iar muniţia o avea ascunsă la greznă, în ciorap.

Arma şi muniţia au fost confiscate, iar bărbatul a rămas în custodia autorităţilor pentru continuarea investigaţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici