Un bărbat care s-a rătăcit noaptea în pădure din cauza unei aplicaţii a întâlnit mai mulţi urşi

Un braşovean care s-a rătăcit noaptea, în pădure, a mers aproape 10 kilometri până a fost găsit de jandarmi. Pe drum a întâlnit mai mulţi urşi şi a făcut atac de panică. Când s-a întâlnit cu jandarmii era înfrigurat şi deshidratat.

1633 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care s-a rătăcit noaptea în pădure din cauza unei aplicaţii a întâlnit mai mulţi urşi

Un bărbat care s-a rătăcit noaptea în pădure din cauza unei aplicaţii a întâlnit mai mulţi urşi

Aventura braşoveanului a început în momentul în care maşina pe care o conducea a rămas într-un şanţ. Neştiind unde se află, bărbatul de 41 de ani a utilizat o aplicaţie telefonică din cauza căreia s-a rătăcit în pădure.

El a reuşit să sune la 112 pentru a cere ajutor. Bărbatul nu avea haine corespunzătoare şi a trecut prin multe aventuri până a fost găsit de jandarmi.

„Jandarmii din cadrul Postului Montan Slănic l-au găsit pe braşovean într-o stare de deshidratare încât nu putea ţine în mână bidonul cu apă oferit. Panicat şi înfrigurat, acesta le-a povestit jandarmilor prin ce a trecut. Bărbatul le-a relatat jandarmilor că a fost nevoit să parcurgă aproape 10 km pe jos până a avut semnal la telefon, pe parcurs având ,,ocazia" de a se întâlni cu mai mulţi urşi, întâlnire care i-a provocat un atac de panică”, au relatat jandarmii.

Bărbatul este în afara oricărui pericol, au anunţat autorităţile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici