Un bărbat condamnat la 5 ani pentru cămătărie a fost ridicat din Vama Cenad

Un bărbat din judeţul Olt, ce figura pe lista urmăriţilor generali pentru o condamnare de cinci ani închisoare sub acuzaţia de cămătărie, a fost prins, joi, la Vama Cenad în timp ce încerca să treacă graniţa cu o maşină înmatriculată în Germania, anunţă Poliţia de Frontieră.

214 afișări
Imaginea articolului Un bărbat condamnat la 5 ani pentru cămătărie a fost ridicat din Vama Cenad

Un bărbat condamnat la 5 ani pentru cămătărie a fost ridicat din Vama Cenad (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

"În data de 22.12.2016, în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad - I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul român Paul M., în vârstă de 37 de ani, domiciliat pe raza judeţului Olt, pasager într-un autoturism marca Deimler, înmatriculat în Germania.Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 5 ani, pentru cămătărie. ", se arată într-un comunicat remis vineri de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

Bărbatul a fost predat Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş pentru punerea în executare a mandatului, mai precizează Poliţia de Frontieră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici