Un bărbat condamnat pentru trafic internaţional de droguri a fost prins în Capitală

Un bărbat de 36 de ani, condamnat la 5 ani şi 5 luni în luna noiembrie 2021 pentru trafic interenaţional de droguri de risc, a fost prins, luni, în Sectorul 2 al Capitalei.

364 afișări
Imaginea articolului Un bărbat condamnat pentru trafic internaţional de droguri a fost prins în Capitală

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe numele unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de risc.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au acţionat, pentru punerea în aplicare a mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea ân baza unor informaţii primite.

Bărbatul fusese condamnat la 5 ani şi 5 luni, prin decizia din data de 25 noiembrie 2021, dată de Tribunalul Bucureşti.

Cel în cauză a fost depistat şi imobilizat într-un imobil din Sectorul 2.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul tehnic al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici