Un bărbat de 35 de ani din Gorj, acuzat că şi-a agresat sexual fiica de 11 ani, a fost arestat. Este cutremurător ce i-ar fi făcut suspectul micuţei

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Jupâneşti, judeţul Gorj, acuzat că şi-a agresat sexual fiica de 11 ani, a fost arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti, după ce mama copilei a sesizat Poliţia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1799 afișări
Imaginea articolului Un bărbat de 35 de ani din Gorj, acuzat că şi-a agresat sexual fiica de 11 ani, a fost arestat. Este cutremurător ce i-ar fi făcut suspectul micuţei

Bărbat din Gorj, acuzat că şi-a agresat sexual fiica de 11 ani, arestat

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu, a declarat, miercuri, că poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut un bărbat de 35 de ani, din comuna Jupâneşti, bănuit de agresiune sexuală.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 31 de ani, din comuna Jupâneşti, despre faptul că soţul său ar fi supus-o pe fiica lor de 11 ani, la gesturi sexuale nepotrivite. (...) Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au continuat cercetările privind infracţiunea de agresiune sexuală, iar bărbatul în cauză a fost prezentat Parchetului şi Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti. În urma probatoriului administrat, instanţa de judecată a admis propunerea organelor de urmărire penală, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile faţă de acesta", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Bărbatul a contestat măsura de arestare preventivă, urmând ca o decizie finală să fie luată de Tribunalul Gorj.

Surse din anchetă susţin că acesta ar fi sărutat copila de 11 ani în zona intimă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
arestare,
agresiune,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici