Un bărbat de 50 de ani a fost lovit pe o trecere de pietoni din Capitală

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost accident, miercuri dimineaţă, pe o trecere de pietoni din zona Calea Plevnei, din Capitală, de o şoferiţă care nu i-a acordat prioritate, el fiind transportat la Spitalul Universitar.

611 afișări
Imaginea articolului Un bărbat de 50 de ani a fost lovit pe o trecere de pietoni din Capitală

Un bărbat de 50 de ani a fost lovit pe o trecere de pietoni din Capitală

„Starea pacientului este bună”, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Spitalului Universitar, din Capitală.

La faţa locului au ajuns o echipă de medici şi mai mulţi poliţişti, care au testat-o cu aparatul etilotest, aceştia constatând că femeia care a produs accidentul nu consumase alcool.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere Bucureşti au precizat, pentru MEDIAFAX, că permisul şoferiţei a fost reţinut pentru 30 de zile. În funcţie de numărul de zile de spitalizare ale victimei, oamenii ligii vor decide dacă vor întocmi un dosar penal pe numele conducătoarei auto, pentru vătămare corporală.

Bărbatul se afla pe trecerea de pietoni, în momentul în care a fost accidentat de o femeie de 37 de ani, care se afla la volanul unei maşini de lux.

La faţa locului a venit şi soţia bărbatului lovit pe trecerea de pietoni, care a povestit că el mergea spre farmacie, pentru a-şi cumpăra mai multe medicamente.

„Eu am venit în repezeală să văd ce s-a întâmplat. (...) Se ducea la farmacie să îşi ia nişte medicamente”, a povestit soţia victimei.

Pe de altă parte, locuitorii din zonă spun că au mai avut loc accidente pe acea trecere de pietoni.

„Nici pe trecerea de pietoni nou nu mai avem voie, nu mai avem libertate, nu mai avem nimic. (...) Eu ştiu că nu ai voie să întri cu viteză pe o străduţă. Trebuie să te uiţi puţin, să îţi iei nişte măsuri de precauţie”, explică o femeie care locuieşte în zona în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici