Un bărbat din Arad s-a înecat într-un canal de irigaţii

Un bărbat în vârstă de circa 50 de ani din Arad, care a mers la pescuit şi a intrat băut la scăldat, s-a înecat, duminică, 31 iulie, într-un canal de irigaţii de pe raza comunei Socodor, , transmite corespondentul MEDIAFAX.

277 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Arad s-a înecat într-un canal de irigaţii

Un bărbat din Arad s-a înecat într-un canal de irigaţii

Colegul cu care bărbatul mersese la pescuit este cel care a sunat la serviciul numărului unic de urgenţă 112.

"Persoana înecată, un bărbat de aproximativ 40-50 de an, era la pescuit cu încă un prieten. Din declaraţiile acestuia, au consumat băuturi alcoolice, iar apoi bărbatul a intrat în canal pentru a face baie. După aproximativ 20 de minute, partenerul său de pescuit a apelat serviciul 112, a fost alertată Garda de Intervenţie Chişineu Criş, care s-a deplasat cu un echipaj cu barcă şi trei subofiţeri şi după circa 30 de minute de căutări a fost găsit cadavrul bărbatului în canalul de irigaţii de pe raza comunei Socodor. Acesta a fost scos la mal şi predat către colegii de la Medicina Legală", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

În judeţul Arad, în acastă vară doi adolescenţi de 14 şi 15 ani s-au înecat la scăldat, în balta balastierei de la Şofronia, pe data de 25 iunie, şi în balta de la Ghiroc, pe data de 21 iulie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici