Un bărbat din Galaţi este cercetat penal pentru că a vrut să-şi viziteze rudele

  • Un gălăţean este cercetat penal deoarece a încercat să treacă fraudulos graniţa.
  • El a vrut să înoate în Prut, plecând de pe malul românesc, pentru a-şi vizita rudele din Republica Moldova.
4174 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Galaţi este cercetat penal pentru că a vrut să-şi viziteze rudele

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, judeţul Galaţi, au depistat miercuri un bărbat care intenţiona să treacă ilegal frontiera de stat, în Republica Moldova.

„În data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti-I.T.P.F. Iaşi, au depistat bărbat care se deplasa către malul românesc al râului Prut şi care intenţiona să treacă ilegal frontiera de stat, în Republica Moldova. Bărbatul a fost condus la sediul sectorului în vederea efectuării cercetărilor, în urma cărora s-a stabilit că acesta este un cetăţean român, în vârstă de 53 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că intenţiona să ajungă pe teritoriul Republicii Moldova pentru a-şi vizita rudele”, au anunţat poliţiştii de frontieră.

Anchetatorii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat a României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici