Un bărbat din Iaşi a murit în incendiu în timp ce făcea live pe Facebook

Un bărbat din Iaşi a murit de Crăciun într-un incendiu, în timp ce era live pe Facebook. Se pare că acesta a adormit, iar animalul de companie pe care îl avea ar fi lovit o candelă, care s-a răsturnat şi locuinţa a ars mocnit, astfel încât bărbatul s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

1639 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Iaşi a murit în incendiu în timp ce făcea live pe Facebook

Un bărbat din Iaşi a murit în incendiu în timp ce făcea live pe Facebook

Prietenii bărbatului au fost cei care au sesizat incendiul din locuinţa bărbatului, pentru că înainte de a adormi acesta a fost live pe Facebook.

„În dimineaţa zilei de 25 decembrie a.c., poliţia a fost sesizata prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat din muncipiul Iaşi ar fi luat foc în timp ce doarme, acest lucru fiind observat de apelant pe o reţea de socializare”, a transmis luni Poliţia Iaşi.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat apartamentul in care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj ISU Iaşi, în interior fiind găsit cadavrul bărbatului.

Nu a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru stingerea incendiului.

Poliţiştii au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici