Un bărbat din Orăştie a fost reţinut. Tânărul este suspectat că şi-a omorât prietenul cu care băuse

Un bărbat de 32 de ani, din Orăştie, a fost reţinut, acuzat că şi-a înjunghiat prietenul cu care consumase alcool, în urma unui conflict spontan. În timpul nopţii de marţi spre miercuri, victima, un tânăr de 20 de ani, a murit la spital.

696 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Orăştie a fost reţinut. Tânărul este suspectat că şi-a omorât prietenul cu care băuse

Un bărbat din Orăştie a fost reţinut. Tânărul este suspectat că şi-a omorât prietenul cu care băuse

Potrivit Poliţiei Hunedoara, incidentul a avut loc marţi noaptea, cu puţin timp înainte de ora 22, pe strada Viitorului, din Orăştie.

„Am fost sesizaţi că pe strada Viitorului din municipiul Orăştie, se află o persoană înjunghiată. Faţă de cele sesizate poliţiştii sosiţi la faţa locului, au constatat că, în urma unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool, între două persoane, un bărbat în vârstă de 32 ani, din municipiul Orăştie a lovit cu un cuţit un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea Balşa, jud. Hunedoara. În urma evenimentului, victima, a fost transportată la spital, acesta decedând ulterior, în jurul orei 22:40”, potrivit Poliţiei Hunedoara.

Bărbatul de 32 de ani a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de miercuri să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Acesta este acuzat de omor, cazul fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici