Video Un bărbat din Sălaj şi-a decapitat fratele cu un topor

Un sălăjean este acuzat că şi-a omorât fratele, după care l-a decapitat şi a abandonat cadavrul într-un şant, cazul fiind unul din cele mai grave din ultimii patru ani înregistrat în judeţ.

1 afișare
Prim-procurorul judeţului Sălaj, Pompilia Stana, a declarat,vineri, într-o conferinţă de presă, că acest caz este printre cele mai grave petrecute în judeţ în ultimii patru ani.

"La 1 octombrie, am fost sesizaţi că în satul Ciula din Sălaj a fost găsit un cadavru decapitat. La faţa locului s-a deplasat o echipă de specialişti şi procurori, care a stabilit că victima este M.I., de 31 de ani. În 30 septembrie, ora 22.00, acesta s-a întors acasă, unde a fost agresat cu un topor de D.I, fratele său, de 39 de ani. Asupra victimei au fost aplicate mai multe lovituri în cap, care s-au finalizat cu decapitarea.
Cazul este printre cele mai grave care s-au petrecut în Sălaj în ultimii patru ani", a spus prim-procurorul.

Potrivit sursei citate, cadavrul a fost găsit într-un şanţ din localitatea amintită de către mama victimei şi de doi săteni.

La propunerea procurorilor, inculpatul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pentru infracţiunea de omor deosebit de grav.

"Pedeapsa prevăzută de Codul Penal pentru infracţiunea de omor deosebit de grav este închisoarea de la 15 ani la 25 de ani. Omorul a avut loc pe fondul consumului de alcool, care a generat un conflict spontan între cei doi", a conchis Pompilia Stana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici