Un bărbat din Satu mare a ajuns la spital cu viroză. Pacientul a lucrat în Italia la un restaurant cu patroni chinezi

Un bărbat de 40 de ani, din Satu Mare, a fost internat la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă cu diagnostic de viroză respiratorie, după ce s-a întors din Italia, unde a lucrat la un restaurant cu patroni chinezi. Medicii spun că nu există simptom de coronavirs în cazul său.

749 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Satu mare a ajuns la spital cu viroză. Pacientul a lucrat în Italia la un restaurant cu patroni chinezi

Un bărbat din Satu mare a ajuns la spital cu viroză. Pacientul a lucrat în Italia la un restaurant cu patroni chinezi

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Constantin Demian, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că bărbatul va rămâne internat în spital o perioadă.

„A fost internat la Secţia de Boli Infecţioase, sâmbătă seara, un bărbat de 40 de ani cu diagnostic de viroză respiratorie cu alură gripă, suspect de pneumonie. Nu se încadrează în tabloul clinic care să ne ducă la concluzia că ar fi vorba de o infecţie cu coronavirus, nu îndeplineşte criteriile pentru o suspiciune cu o astfel de infecţie. Bărbatul a lucrat două săptămâni în Italia în bucătăria unui restaurant cu patroni chinezi care s-au întors din China, nu a intrat în contact cu aceştia. Dar a venit la spital unde a fost izolat şi va rămâne internat”, a spus Demian.

Medicii sătmăreni vor trimite, totuşi, analize ale bărbatului şi la Institutul „Cantacuzino” din Bucureşti.

Foto: Profimedia Images

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici