Un bărbat din Satu Mare a luat un copil de 4 luni de lângă mama lui şi l-a abandonat pe malul Someşului

Un bărbat de 41 de ani din Satu Mare a luat un copil de patru luni de lângă mama lui şi apoi l-a abandonat pe malul râului Someş. Bărbatul este cercetat penal pentru lipsire de libertate.

316 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Satu Mare a luat un copil de 4 luni de lângă mama lui şi l-a abandonat pe malul Someşului

Un bărbat din Satu Mare a luat un copil de 4 luni de lângă mama lui şi l-a abandonat pe malul Someşului

Potrivit IPJ Satu Mare, o tânără de 20 de i-a anunţat duminică pe poliţişti că, în timp ce se afla în parcarea unui supermarket din oraşul Satu Mare, în urma unor discuţii contradictorii cu un bărbat, în vârstă de 41 de ani, acesta i-a luat copilul în vârstă de patru luni, fără acordul ei.

În urma cercetărilor, copilul a fost găsit de poliţişti pe malul râului Someş, unde a fost abandonat de bărbatul care a fugit.

„Deoarece minorul avea hainele ude, până la sosirea ambulanţei, poliţiştii i-au acordat primele îngrijiri înfăşurându-l într-o jachetă, fiind ulterior transportat la spital în vederea efectuării de investigaţii de specialitate, acesta fiind în afara oricărui pericol”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor.

Potrivit acesteia, la scurt poliţiştii l-au găsit pe bărbat, care este concubinul mamei copilului şi care a fost dus la audieri.

Acesta este cercetat penal, în stare de libertate, pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Taguri:
copil,
abandon,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici